Runo- ja äänimeditaatio Resonanssi®

Meditaatio, jota et koe missään muualla.

Se voi olla kihelmöivä tunne oikean jalan pikkuvarpaassa. Se voi olla väreilyä vatsan seudulla. Aaltomaisesti etenevä hyvän olon tunne. Syvä rentous koko kehossa. Mieleen pulpahtavia ideoita, ajatuksia, tunteita.

Tai huomaat meditaation vaikutuksen vasta, kun se on ohi. Hartioiden jännitys on poissa, päässä vilisevät ajatukset ovat jääneet jonnekin, ja mieli on rauhallinen.

Mihin Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® vaikutukset perustuvat?
  • Syvät hengitykset, mindfulness-harjoitteet, musiikki ja runojen mielikuvat aktivoivat vagushermon, joka rauhoittaa koko elimistön.
  • Äänimalja, hyräily ja yläsävellaulu resonoivat kehossa. Ne vilkastuttavat aineenvaihduntaa ja rentouttavat kehoa. Lihasjännitykset vähenevät tai jopa laukeavat kokonaan.
  • Aivot pääsevät tuottamaan alfa-aaltoja, joita ne tarvitsevat toimiakseen hyvin. Aivojen terveys vaikuttaa koko kehon tasapainoiseen toimintaan.

Äänimeditaatiossa käytän muun muassa hyräilyä ja yläsävellaulua. Yläsävellaulu on laulutekniikka, jolla tuotetut äänet resonoivat voimakkaasti kehossa. Soittimina käytän äänimaljaa, koshia, rumpua ja 5-kielistä kannelta.

Rauhoittavia mielikuvia luovat meditatiiviset runot olen koonnut sekä vanhoilta klassikkorunoilijoilta että omasta tuotannostani.

Seuraavat runo- ja äänimeditaatiot Raisiossa maaliskuussa 2023

Kuuntele esimerkkejä (pääosin runomeditaatioita):

Lisää runomeditaatioita löydät Resonoivan Äänen Youtube– ja Soundcloud-tileiltä ja äänimeditaatioesimerkkejä Facebook– ja Instagram -videoilta.

Tilaa työyhteisöllesi tai osallistu ryhmiin!

Tapahtumakalenterista voit seurata, milloin ja missä ovat seuraavat ryhmät.

Yksityistilaisuudet

Voit tilata runo- ja äänimeditaation esimerkiksi työyhteisösi hyvinvointipäivään, yhdistyksen tapaamiseen tai muuhun yksityistilaisuuteen. Ryhmän suositeltava koko on 10–20 henkilöä, minimikoko 7 henkilöä. Huolehdithan sopivan tilan varaamisesta ryhmän käyttöön.

Osallistujien kesken voi etukäteen tehdä äänestyksen, halutaanko mukaan pelkästään äänimeditaatiota (hiljaista laulua, äänimalja, koshi, rumpu) vai rauhoittavia mielikuvia luovia meditatiivisia runoja – vai molempia.

Runot voivat olla toiveiden mukaan joko vanhoja tekijänoikeusvapaita klassikkoja tai omia runojani.

Hinta 150,-/45 min. tai 100,-/30 min. (+ alv sekä matkakulut).

Ota yhteyttä ja seuraa

Satu Haapala
satu@resonoivaaani.com
p. 040 5381639
Tmi Resonoiva Ääni
Y-tunnus 3293686-6

Resonoiva Ääni somessa:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.