”Kuin koiran unessa pitämiä ääniä”

”Kuin koiran unessa pitämiä ääniä.” Näin kuvaili ääniharjoituksiamme eräs kurssilainen Raisio-opistossa 12.1.23 alkaneella Hyvinvointia omasta äänestä -kurssilla.

Alkututustumisen, hengittelyn ja teoriaosuuden jälkeen teimme äänipurkkaharjoituksen, huokauksia ja iloisia hymähdyksiä. Ja tosiaan, sellaisia äännähdyksiä koirat saattavat unissaan tehdä.

Nämä ensimmäiset harjoitukset ovat omaan ääneen tutustumista, äänen käyttöön rohkaisemista, ääntä ja mieltä herätteleviä ja hoitavia. Äänityöläisen kannattaa tehdä tämäntyyppisiä harjoituksia pitkin päivää, aina sopivissa väleissä.

Katso ääniharjoituksia hyvinvoinnin tueksi

Kotiläksyksi kurssilaiset saivat kokeilla jotain näistä harjoituksia omassa arjessaan sekä miettiä arjen tilanteita, joissa voisi olla hyötyä jonkinlaisista ääniharjoituksista. Jos huomaa pysähtyä, voi intuitiivisesti tietää, mitä tarvitsisi juuri nyt, ilman kurssin ohjaajan antamia ohjeitakin.

Harvoin vain huomaamme pysähtyä kuuntelemaan tarpeitamme – itse kukin.

Jos pysähdyt kuuntelemaan omaa kehoasi ja mieltäsi juuri nyt, mitä huomaat tarvitsevasi? Jos siihen liittyisi itse tuottamasi ääni, millainen se olisi?

Tutustu Hyvinvointia omasta äänestä -kursseihin ja -hetkiin

Resonoiva Ääni somessa:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: